Onze producten voldoen allemaal aan hoge kwaliteitseisen. Iedere productfase kent daarom een strenge controle op maatvoering, constructie, beschadigingen en op de juiste verpakking en wijze van transport. Daarom geven de kwaltiteitslabels van SchuttingFabriek.nl u de zekerheid dat u een bijzonder en exclusief in uw tuin haalt. 

SchuttingFabriek.nl geeft 5 jaar garantie tegen houtrot op alle door SchuttingFabriek.nl vervaardigde en geleverde producten die sterk en verduurzaamd zijn. 
Voor een lange en bijzondere tuinervaring.
 Zie garantievoorwaarden.
 

Om een topproduct neer te zetten, gebruikt SchuttingFabriek.nl voor haar tuinproducten uitsluitend de beste delen van het hout, buiten het hart van de stam gezaagd. Deze werkwijze brengt de mooiste en sterkste stukken hout voort, wat het risico op buitensporig kromtrekken voorkomt en wat de totale uitstraling van het eindproduct ten goede komt.

Alle grenen en vuren planken en vierkante palen van Schuttingfabriek.nl zijn volgens KOMO voorwaarden verduurzaamd. Ook het hout dat door ons wordt verwerkt komt uit goed beheerde bossen in Europa en valt onder PEFC of FSC keurmerk.

Door in de juiste periodes in het jaar hout te oogsten wordt voorkomen dat er blauwschimmel in het hout zit, en krijgt het die uitstraling die u wenst.

 


De schuttingen zijn allen geschroefd met RVS schroeven zodat er geen lelijke roestvlekken en of strepen ontstaan op de schermen. Geschroefde schuttingen zijn steviger dan gespijkerde schuttingen of schuttingen die zijn geniet omdat schroeven veel meer houvast bieden en planken aan elkaar vasttrekken.
 
Schuttingdelen zijn in de markt verkrijgbaar in verschillende plank diktes, deze plankdikte heeft invloed op de levensduur, de stevigheid en de prijs van de schutting.
Daarom leveren wij van Schuttingfabriek.nl schuttingen met een plankdikte van 16 mm voor stevigheid, een lange levensduur en beperkt onderhoud.
Let dus op de plankdikte bij de de aanschaf van een schuttingdeel. want naast levensduur en stevigheid is 1 mm extra plankdikte bijna 7 % meer hout. Schuttingfabriek biedt u privacy en een aangeklede tuin met kwalitief goede schuttingdelen voor een concurrerende prijs.

De Schuttingfabriek

Bedrijvenpark Twente 55, 7602 KC Almelo

T: 00546-57 57 63
E: info@schuttingfabriek.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies