Download algemene voorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Schuttingfabriek.nl:
 

 1. Bij bestellingen die bezorgd moeten worden met een orderwaarde minder dan € 50,00 brengen wij naast de vrachtkosten €7,50 administratie- en handelingskosten in rekening.
 2. Alle transporttarieven voor Nederland zijn geldig m.u.v. Waddeneilanden. Schuttingfabriek.nl behoudt zich het recht voor bezorging te weigeren op basis van ordergrootte en/of geografische ligging.
 3. Al onze prijzen zijn netto incl. BTW, excl. bezorgen en montage.
 4. De betaling bij bezorgen geschiedt altijd vooraf per bank. In onze Fabriek kunt u pinnen of contant betalen.
 5. Het lossen van de goederen geschiedt enkel op de begane grond naast de auto tenzij anders afgesproken.
 1. Schuttingfabriek.nl is alleen aansprakelijk voor schade aan de artikelen tijdens transport wanneer zij deze in eigen beheer levert bij de klant. Transport door de klant zelf of in opdracht van de klant door derden, is voor eigen risico. Alle goederen worden dan ook vóór ieder transport door Schuttingfabriek.nl grondig geïnspecteerd.
 1. De klant wordt altijd schriftelijk, telefonisch en/of per e-mail geïnformeerd omtrent de stand van zaken van bestelde of af te leveren goederen.
 1. Geleverde goederen blijven ten alle tijden eigendom van Schuttingfabriek.nl zolang deze niet zijn betaald.
 2. Alle genoemde levertijden zijn circa levertijden. In overeenstemming met de Wet op Kopen of Afstand heeft de klant het recht de overeenkomst te ontbinden wanneer de levertijd de 30 dagen overschrijdt.
 3. In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft de consument bij het doen van aankopen via Internet recht op een afkoelingsperiode van 14 werkdagen na aflevering van het product. Na het verstrijken van de afkoelingsperiode van 14 dagen wordt de koopovereenkomst een feit. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van redenen.
  NB. Op maat gemaakte artikelen kunnen niet geretourneerd worden.
  Om gebruik te maken van de mogelijkheid tot retourneren van aangekochte producten dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen:
  • U dient het product goed en degelijk verpakt inclusief de aankoopfactuur terug te sturen.
  • U dient het product terug sturen in de staat waarin u het ontvangen heeft. Is het product gebruikt of beschadigd, dan zal daarvoor een vergoeding in rekening worden gebracht van minimaal 15 % van het aankoopbedrag.
  • In de afkoelingsperiode van 14 dagen kunt u alleen het artikel op zicht controleren. Dit wil zeggen dat u het kunt controleren met hetgeen wat u op de site hebt gezien. U kunt het product dus niet plaatsen of gebruiken!
  • Op artikelen die speciaal voor u gemaakt of geassembleerd zijn, zijn deze voorwaarden niet van toepassing. Deze producten kunt u niet retourneren en vallen niet onder de afkoelingsperiode.
  • Verzendkosten verbonden aan het retourneren van een product komen voor rekening van de klant.
 4. Op al onze Schuttingen geldt een garantietermijn op productiefouten en fabrieksfouten van 5 (vijf) jaar. Bij aanspraak op garantie dient te allen tijde de factuur te worden overlegd. Zie ook onderstaande garantievoorwaarden.
 1. Schuttingfabriek.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld indien er letsel ontstaat door onjuist gebruik van de gekochte goederen.
 2. Eventuele klachten na afhalen of bezorging dienen binnen 48 uur hetzij schriftelijk, hetzij via e-mail aan ons gemeld te worden. Bij het aftekenen van de pakbon tekent u voor akkoord van de kwaliteit van de geleverde goederen. Na het aftekenen van de pakbon kunnen wij helaas niet meer ingaan op reclamaties. Bij geen akkoord kan u eventuele reclamaties aantekenen op de pakbon wij zullen deze dan zo spoedig mogelijk oplossen.
 1. Voor kleurverschillen kan Schuttingfabriek.nl niet aansprakelijk worden gesteld.
15.  Indien producten binnen de gestelde garantietermijn gebreken vertonen zonder dat de aankopende partij daar aantoonbaar schuldig aan is zal Schuttingfabriek.nl de problemen proberen te verhelpen. Schuttingfabriek.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele verdere financiële gevolgen.
 1. Een eventuele reparatie zal in veel gevallen ter plaatse bij u thuis kunnen worden opgelost. Het kan echter voorkomen dat in sommige complexere situaties u het schuttingdeel zult moeten terugbrengen teneinde de reparatie in onze eigen werkplaats uit te kunnen voeren.
 2. Het berekenen van uw materiaalbehoefte is een extra sterke service van Schuttingfabriek.nl. Aan de door ons aanboden berekening/offerte kunnen geen rechten worden ontleend inzake juistheid en de gevolgen hiervan.
 3. Bij afhalen ondertekent u een pakbon, inspecteer de goederen grondig op eventuele beschadigingen voordat u deze meeneemt. Na betaling kunnen wij helaas niet meer ingaan op reclamaties op basis van beschadigingen (uiteraard wel op eventuele constructiefouten).
 1. Producten kunnen altijd worden geruild binnen 8 dagen na bestelling. De producten dienen onbeschadigd en in de originele verpakking te zitten. De kosten voor retourneren zijn voor de aankopende partij. Maatwerkschuttingen worden NIET teruggenomen.
 2. De klant erkent bij het aangaan van de (e-mail, webshop) bestelling en het aftekenen van de pakbon de algemene voorwaarden te aanvaarden.
Prijswijzigingen voorbehouden. Zet- en drukfouten voorbehouden.
 
Garantievoorwaarden Schuttingfabriek.nl:
 
Schuttingfabriek.nl verleent kopers van schutting producten een 5 jaar durende garantie. Deze garantie geldt voor productfouten. De garantietermijn gaat in op de dag dat de producten zijn gefactureerd. Om jarenlang plezier te hebben van Schuttingfabriek.nl producten dient u de volgende bepalingen in acht te nemen: schuttingen zijn  grotendeels een natuurproduct, dit houdt het volgende in:
 
 1. Er kunnen kleurverschillen bestaan tussen bijvoorbeeld de palen en de schuttingen onderling.
 1. Natuurlijke verkleuring van de schutting kan optreden door zonlicht of andere lichtbronnen.
Voor het behouden van recht op garantie moet u de volgende voorwaarden in acht nemen:
 
 1. De garantie is slechts van toepassing als de aangekochte producten strikt conform de montage-instructies zijn verwerkt.
 1. Schuttingfabriek.nl schutting en onderdelen moeten vóór en tijdens de montage worden gecontroleerd op eventueel aanwezige gebreken. Een Schuttingfabriek.nl product dat ondanks zichtbare gebreken toch is gemonteerd is uitgesloten van de garantie.
 2. De garantie is niet van toepassing bij:
• onoordeelkundig gebruik;
• een ongeval;
• onjuiste behandeling, onjuiste montage of gebrek aan normaal onderhoud;
• slijtage door normaal gebruik;
• beschadiging en krasvorming veroorzaakt door vandalisme, brandstichting, graffiti o.i. d.;
• beschadiging en krasvorming veroorzaakt door nalatigheid, water, zand;
• beschadigingen veroorzaakt door extreme weersomstandigheden, natuurrampen, blikseminslag e.d.;
• elk ander onachtzaam gebruik van het product;
Mocht u onverhoopt toch een beroep op deze garantie moeten doen, dan zijn dit de regels voor uw geldig beroep op de garantie:
 
 1. Een beroep op de garantie moet u binnen 30 dagen na de constatering bij het verkooppunt melden. U dient hierbij de originele factuur te overleggen.
 2. Het recht op garantie vervalt indien Schuttingfabriek.nl, of een derde door ons aan te wijzen, geen gelegenheid krijgt de producten ter plekke te bezichtigen en mogelijkerwijs te onderzoeken.
 3. Bij een terecht beroep op de garantie, zal Schuttingfabriek.nl de beschadigde producten vervangen. Als het betreffende product niet meer leverbaar is, kunt u een vervanging van gelijkwaardige kwaliteit kiezen uit ons actuele assortiment. Aangezien de Schuttingfabriek.nl producten jaarlijks door gewoon gebruik 10% aan waarde verliezen, kan het zijn dat u mogelijkerwijs een bepaald bedrag moet bijbetalen.
 4. Schuttingfabriek.nl is niet aansprakelijk voor verdere schades en kosten, waaronder in ieder geval indirecte kosten zoals (de)montagekosten en transportkosten van de beschadigde producten.
 1. De garantie is niet overdraagbaar en slechts van toepassing op de originele koper.
 1. Indien de koper van het product een consument is, tasten deze garantievoorwaarden de wettelijke rechten van de consument niet aan

 
 
Almelo, Februari 2014.
Zet- en drukfouten voorbehouden.

 

De Schuttingfabriek

Bedrijvenpark Twente 55, 7602 KC Almelo

T: 00546-57 57 63
E: info@schuttingfabriek.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.